واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

شنیده شدن صدای انفجار در اطراف دمشق

منابع سوری خبر دادند که صدای انفجار از اطراف دمشق شنیده شده و پدافند هوایی این کشور با اهداف متخاصم در آسمان این شهر مقابله کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در اطراف شهر دمشق خبر دادند که ظاهرا ناشی از حمله هوایی است.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) ضمن تأیید شنیده شدن صدای انفجار از اطراف دمشق، خبر داد که پدافند هوایی این کشور با اهداف متخاصم در آسمان دمشق و اطراف آن مقابله کرده است.

شبکه الاخباریه سوریه نیز خبر داد که این حملات، تجاوز دشمن اسرائیلی است. برخی از منابع، اما گفتند که در جریان این حملات، منطقه زینبیه هدف قرار گرفته است، ولی منابع رسمی هنوز این مسئله را تأیید نکرده‌اند.

رسانه‌های عربی بیست و چهارم آبان ماه گذشته از تداوم حملات تجاوزکارانه رژیم تروریست صهیونیستی به خاک سوریه و لبنان در مناطق نزدیک به مرز فلسطین اشغالی خبر دادند؛ به نحوی که توپخانه اشغالگران، ریف غربی درعا را با ۳ گلوله هدف قرار داد که خسارات مادی وارد آمد.

شبکه «بلومبرگ» پیش از این به نقل از منابع مطلع گزارش داده بود که حملات هوایی رژیم موقت صهیونیستی به گروه‌های مقاومت در سوریه، در حال افزایش است.

این منابع آگاه به بلومبرگ گفتند که ارتش رژیم صهیونیستی مدتی است که پیش از انجام حمله به خاک سوریه، مقامات روسیه را در جریان قرار نمی‌دهد.

در این گزارش آمده است: «اسرائیل حملات خود را به گروه‌های حامی ایران در سوریه که به مرز‌های اسرائیل نزدیک‌تر شده‌اند، تشدید کرده است. تشدید تنش‌ها با تغییر مهمی در سیاست اسرائیل همراه شده و آن‌ها دیگر همیشه قبل از حملات به خاک سوریه، به روسیه هشدار نمی‌دهند».

این شبکه آمریکایی به نقل از منابع خود توضیح داد که چنین اقداماتی توسط رژیم صهیونیستی، ظاهراً روابط مسکو-تل‌آویو را که هم‌اکنون نیز دچار تیرگی شده، مخدوش‌تر کرده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار